Locatie

Wij zijn een advocatenkantoor in Amsterdam Zuidoost, in het hart van de Bijlmer, gevestigd aan de Bijlmerdreef nr. 310A. Op deze locatie stonden vroeger de flats Florijn en Fleerde.

Tegenover stadsdeel Amsterdam zuidoost, aan de overkant van de weg, op de hoek van het wooncomplex vindt u ons. Wij kijken uit op het Anton de Kom marktplein. Recht tegenover ons kantoor staat het gebouw waarin DWI is gevestigd.

Parkeren kan voor de deur, maar sinds 1 oktober 2012 is de blauwe zone opgeheven, en moet u betalen. Gelukkig zijn de tarieven niet erg hoog. U kunt ook beneden parkeren in parkeergarage P23 als u met de auto komt. U rijdt langs het kantoor en na 10 m gaat u naar beneden de garage in behorende bij winkelcentrum Amsterdamse Poort.

Bus 47 stopt ook voor de deur, halte Flierbosdreef.

De metro brengt u tot station Bijlmer ArenA, daar stapt u op bus 47 richting Holendrecht, u stapt uit bij halte Flierbosdreef. U kunt ook door de Amsterdamse poort wandelen tot het stadsdeelkantoor en daar de brede trappen omhoog en oversteken bij de stoplichten.